Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - یکی از ویژگی‌های بارز و محبوب تلگرام، وجود کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی است اما وقتی بدون اجازه شما، به این گروه‌ها و کانال‌ها اضافه می‌شوید، می‌تواند کمی آزاردهنده باشد.
درصورتی‌ که بدون آگاهی خودتان،‌ در گروه‌های تلگرامی اضافه می‌شوید، می‌توانید این امکان را در تنظیمات گوشی خود اصلاح کنید.

به گزارش ایتنا از ایسنا، گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی هستند که در این پیام‌رسان وجود دارند و درواقع زمانی که تلگرام یک پیام‌رسان ساده بود، با اضافه کردن قابلیت‌هایی از جمله گروه‌هایی با تعداد اعضای بالا و کانال‌هایی که امکان انتشار یک‌طرفه مطلب را داشت، توانست توجه کاربران را به خود جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما در حالی که قابلیت گروه و کانال تلگرام زمانی‌که بخواهید از اطلاعات خاصی مطلع شوید و یا با دوستانتان در ارتباط باشید، سودمند محسوب می‌شود، درصورتی‌که به گروه‌ها و کانال‌های ناشناخته‌ای که علاقه‌ای به مطالب آن‌ها ندارید، اضافه شوید، موضوع عوض می‌شود و بیش‌تر نقش مزاحمت را برای شما دارد؛ اگر ندانید چه کسی شما را به گروه اضافه کرده هم شاید این موضوع آزاردهنده‌تر باشد.

اگرچه تلگرام این قابلیت را برای افراد قرار داده که بدون اجازه، دوستان و آشنایانشان و کسانی که شماره و آی‌دی تلگرامی آن‌ها را دارند، به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کنند و فردی که به گروه اضافه شده حتی از این‌که چه کسی این کار را انجام داده، اطلاعی پیدا نمی‌کند، اما در مقابل راه جلوگیری از اضافه شدن بدون آگاهی کاربر را هم نشان داده است.

برای این کار، لازم است وارد تنظیمات تلگرام در گوشی خود (اندرویدی یا آی‌اواس) شوید. پس از آن وارد بخش امنیت و حریم خصوصی (Privacy and Security) شده و گزینه گروه‌ها و کانال‌ها (Groups & Channels) را انتخاب کنید.
 

از این بخش می‌توانید انتخاب کنید که چه کسانی می‌توانند شما را به گروه‌ها اضافه کنند، تمامی افراد، مخاطبانتان و یا گزینه هیچ‌کس را انتخاب کنید که در آن صورت بدون آگاهی شما، امکان اضافه شدنتان به هیچ کانال و گروهی وجود ندارد.
 

همچنین می‌توانید از بخش Never Allow، انتخاب کنید که برخی از افراد هیچ‌وقت نتوانند شما را به گروه یا کانالی اضافه کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: تلگرام پیام رسان گروه تلگرامی کانال تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم