Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@23:13:13 GMT

کپی برداری تلگرام از واتس‌اپ

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۷۷۹۸

کپی برداری تلگرام از واتس‌اپ

نسخه تلگرام بتای وی ۷.۵، کد QR را برای پیوستن به گروه‌ها معرفی می‌کند و دعوت به گروه‌ها از طریق کد QR را برای کاربران امکان پذیر می‌کند.

به گزارش برنا؛ پیام رسان تلگرام که اکنون هم قابلیت‌های زیادی دارد، بزودی صاحب قابلیت‌های جدیدی خواهد شد در حالی که پیام رسان واتس‌اپ که متعلق به فیس بوک است، از زمان اعلام تغییر سیاست حریم خصوصی جدید، گرفتار جنجال شده است، تلگرام که یکی از محبوبترین اپلیکیشن‌های پیام رسان است، شاهد افزایش دانلود‌های جدید در پی کوچ کاربران واتس‌اپ به دلیل نگرانی‌های امنیتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین نسخه بتای این اپلیکیشن پیام رسان برای اندروید قابلیت‌های مفیدی عرضه می‌کند که احتمالا در آینده نزدیک به صورت عمومی عرضه می‌شوند.

بررسی تستینگ کاتالوگ نشان داده که نسخه تلگرام بتای وی ۷.۵، کد QR را برای پیوستن به گروه‌ها معرفی می‌کند و دعوت به گروه‌ها از طریق کد QR را برای کاربران امکان پذیر می‌کند. زمانی که یک کد QR را با کاربران تلگرام به اشتراک بگذارید، آن‌ها می‌توانند این کد را برای پیوستن به یک گروه یا کانال اسکن کنند. همچنین می‌توانید لینک‌های دعوت را پس از یک مدت زمان خاص یا پس از این که مدتی مورد استفاده قرار گرفتند، منقضی کنید. اگر جدیدترین نسخه بتای تلگرام را در گوشی داشته باشید، می‌تواند کاربران را با استفاده از کد QR دعوت کرده و لینک‌های دعوت را در قسمت تنظیمات گروه مدیریت کنید.

بر اساس گزارش اندروید سنترال، همچنین نسخه بتای تلگرام گزارش دهی محتوای گروه‌ها یا کانال‌ها به ناظران تلگرام را راحتتر می‌کند. علاوه بر اسپم، کاربران می‌توانند خشونت، موارد سوءاستفاده از کودکان، هرزنگاری یا موارد دیگر را گزارش دهند. امکان گزارش همزمان پیام‌های متعدد هم افزوده شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واتس آپ تلگرام گروه ها پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر؛ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ علی‌اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات از پروژه عمرانی فاز اول مرکز داده پیام در منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

در این مراسم محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک با اشاره به اینکه پروژه مرکز داده پیام از ابتدای تیر سال گذشته آغاز شده و ابتدای سال جاری به بهره‌برداری رسیده است، درباره این پروژه گفت: هدف از راه‌اندازی مرکز داده پیام افزایش ظرفیت مراکز داده، ارائه خدمات تجمعی به سازمان‌های بزرگ صاحب داده؛ مانند: بانک‌ها و سازمان‌های دولتی و تسهیل دسترسی به خدمات پایگاه داده از طریق خدمات ابری و سرورهای اختصاصی است.

وی در بخش دیگری از این مراسم با تاکید بر اینکه آسیاتک در ساخت فاز نخست این مرکز داده، ۹هزار میلیارد سرمایه‌گذاری کرده است، درباره آن تصریح کرد: این مرکز داده ۵۵۰ رکی با ظرفیت هر رک ۶ کیلووات در محدوده‌ای به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع در حال ساخت است. توان برق کل فاز اول این پروژه، پنج هزار کیلووات است و ۶ دستگاه دیزل ژنراتور با ظرفیت هر دستگاه ۱۶۷۵ کیلووات و ۱۲ دستگاه UPS که توان هر یک از آنها ۶۰۰ کیلووات است برای تامین برق این مرکز داده طراحی و تعبیه شده است. مرکز داده پیام در رده ۳ استاندراد TIA-۹۴۲ قرار دارد و سطح افزونگی سیستم الکتریکال آن N+۱ است.

مدیرعامل آسیاتک در بخش دیگری از این مراسم به معرفی مراکز داده میلاد، میرعماد، آزادگان و رایمون پرداخت.

معاون وزیر ارتباطات نیز در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد؛ با بیان اینکه پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح مورد توجه است، توضیح داد: راه‌اندازی مرکز داده در اولویت وزارتخانه است، هدف این است که با به حداقل رساندن فرآیندها، مشکلات و موانع احتمالی بر سر راه توسعه این مراکز را برطرف کنیم.

اکبر قنبرپور، مدیرعامل مرکز ویژه اقتصادی پیام دباره تمهیدات انجام گرفته برای استقرار مراکز داده در این منطقه گفت: طی ۲ سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع، اکنون ۱۶ واحد در قطب مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند. 2 نیروگاه برای ارائه خدمات به شرکت‌های مرکز داده فعال شده‌اند که امکان تامین برق را به‌صورت مستقیم برای متقاضیان فراهم کرده است.

کد خبر 6088469

دیگر خبرها

  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند
  • هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است